Amazonas

From Wikicarpedia
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Amazonas and the translation is 100% complete.


Box Amazonas HiG.png

Lansat original de Hans im Glück în 2016, Carcassonne: Amazonas este un joc entuziasmant de plasare a cartonașelor pentru 2 până la 5 jucători, cu vârste de 7 ani în sus.

Amazonas este bazat pe Carcassonne și face parte din seria de jocuri de sine-stătătoare „Carcassonne în jurul lumii”, dar nu este compatibil cu Carcassonne sau oricare alte jocuri spin-off-uri Carcassonne.

Jocul folosește multe dintre conceptele de joc din jocul Carcassonne standard și este situat în junglele amazoniene dese ale Braziliei.

„Sub căldura tropicală a junglei, te îndrepți prin pădurea tropicală umedă sud-americană. Fluviul și jungla abundă amândouă de viețuitoare sălbatice colorate care creează o panoramă cât se poate de frumoasă. Dar ai puțin timp ca să apreciezi seninătatea momentului, căci remarci alți exploratori ducându-se prin junglă pentru a construi tabere și merge pe fluviu în jos. Cursa către gura Fluviului Amazon a început!”

Note WICA

Următoarele sunt bazate pe versiunea Z-Man Games a regulilor. Comentarii și clarificări adiționale provin de la diverse forumuri de discuție Carcassonne (BGG, CarcC și CarcF).

Reguli

Planșa pretăiată

Extensii de fani

  • Extensii de fani pentru Amazonas - A fost creat un număr de extensii „printeză-și-joacă” produse de fani care sunt disponibile de la CarcassonneCentral, CarcassonneForum și CarcassonneCZ. Aceste extensii pot să fie fie „finalizate” [disponibile ca un pachet complet de cartonașe și reguli (după cum este cazul - unele pot să fie numai un set de reguli)], fie „în dezvoltare” (parțial dezvoltate, poate niște cartonașe și o schiță de reguli într-un fir de discuție de pe un forum).

Accesorii

Dacă preferi să tragi cartonașele dintr-un săculeț, este disponibil acest design personalizat de la Artscow:

Referință

Note de subsol

Urmează a fi adăugat.

Note de subsol

Pentru licențierea și semnificația pictogramelor te rugăm să vizitezi Pagina pictogramelor.