Fan-uitbreidingen

From Wikicarpedia
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Fan Expansions with Complete Rules and the translation is 100% complete.

Warning: Display title "Fan-uitbreidingen met complete spelregels" overrides earlier display title "Fan-uitbreidingen".


Exclamation2.png

Merk a.u.b. op dat WikiCarpedia niet verantwoordelijk is voor de inhoud achter de gegeven links. De genoemde uitbreidingen zijn onderhevig aan de voorschriften van de bijbehorende websites.
In het algemeen geldt: Het commercieel gebruik van fan-uitbreidingen is niet toegestaan. De fan-uitbreidingen mogen alleen gemaakt worden om zelf te gebruiken en mogen niet verkocht worden. Hieronder expliciet begrepen het tegen kostprijs doorgeven.

Inleiding

Naast de officiële uitbreidingen, hebben fans honderden fan-uitbreidingen gemaakt die je kunt afdrukken en spelen. Hieronder staan de spelregels voor een aantal daarvan die het Wikicarpedia-team gecontroleerd heeft en compatible heeft gemaakt met andere uitbreidingen die op Wikicarpedia beschreven staan.
De spelregels bevatten ook interacties met andere officiële- of fan-uitbreidingen, zodat je de keus hebt om deze fan-uitbreidingen met het basisspel en iedere combinatie van officiële grote- en miniuitbreidingen als ook fan-uitbreidingen te spelen.

Alle edities (editie-onafhankelijke uitbreidingen)

Uitbreidingen die spelonderdlen gebruiken die geen editie-specifiek ontwerp hebben. Dat zijn meestal uitbreidingen met nieuwe speelstukken die met elke editie van Carcassonne te gebruiken zijn.


Uitbreidingen met alleen kaarten


1e & 2e editie (uitbreidingen met tegels voor beide edities)

=== Niet alle interacties beschreven ===


2e editie (uitbreidingen met tegels voor slechts één editie)

1e editie (uitbreidingen met tegels voor slechts één editie)

Extra uitbreidingen

Kijk voor andere fan-uitbreidingen op de pagina Uitbreidingenlijst - Kiezer.