Extensii de fani cu reguli complete

From Wikicarpedia
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Fan Expansions with Complete Rules and the translation is 100% complete.


Exclamation2.png

Te rugăm să iei în vedere faptul că WikiCarpedia nu este răspunzătoare pentru conținutul legăturilor furnizate. Extensiile listate sunt subiectul reglementărilor website-urilor respective.
Totuși, în general: utilizarea extensiilor în scopuri comerciale nu este permisă. Extensiile de fani pot fi produse numai pentru uz personal și nu pot fi niciodată vândute. Asta include de asemenea în mod explicit trecerea contra cost.

Introducere

Pe lângă extensiile oficiale, fanii au creat sute de extensii de fani pe care le poți printa și juca. Aici se găsesc regulile pentru câteva dintre ele, pe care echipa Wikicarpedia le-a verificat și le-a făcut compatibile cu alte extensii acoperite pe Wikicarpedia.
Regulile includ interacțiuni cu alte extensii oficiale și alte extensii de fani, așa că ai opțiunea de a juca aceste extensii cu jocul de bază cu orice combinație de extensii oficiale mari sau mini sau extensii de fani.

Un număr mic de extensii produse de fani au fost selectate de publicator pentru o ușoară refacere. Poți găsi o listă a acestora pe pagina: Conversii de fani autorizate.

Toate edițiile (extensii independente de ediție)

Extensii care folosesc părți din joc care nu folosesc un design specific unei ediții. Acestea sunt de obicei extensii care folosesc pioni noi ce pot fi folosiți în orice ediție de Carcassonne.


Extensii formate exclusiv din cărți


Prima și a doua ediție (extensii cu cartonașe pentru ambele ediții)

=== Neacoperite toate interacțiunile ===


A doua ediție (extensii cu cartonașe pentru numai o singură ediție)

Prima ediție (extensii cu cartonașe pentru numai o singură ediție)

Extensii adiționale

Pentru alte extensii de fani te rugăm să consulți pagina Lista extensiilor - Selector.