Vânători și culegători

From Wikicarpedia
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Hunters and Gatherers and the translation is 100% complete.
Box Hunters HiG.png
Box Hunters2 Lineart.jpg
Hans im Glück (prima ediție) Lineart (a doua ediție)

Lansat original de Hans im Glück în 2002.

O a doua ediție cu stil grafic actualizat, unele revizuiri ale regulilor și câteva cartonașe diferite a fost lansată în 2020. A doua ediție a fost lansată de Lineart cu reguli traduse în limba română.

Cu mii de ani înainte ca orașul Carcassonne din prezent să fi fost construit, zona era deja populată. Oamenii vânau animale sălbatice, culegeau bace și prindeau pești pentru supraviețuirea lor zilnică. Chiar și în ziua de azi acolo rămân picturi rupestre fantastice și descoperiri arheologice din care înțelegem viețile acelor zile.

Reguli

A doua ediție (2020)

Prima ediție (2002)

Extensii de fani

  • Extensii de fani pentru Vânători și culegători - A fost creat un mic număr de extensii „printeză-și-joacă” produse de fani care sunt disponibile de la CarcassonneCentral și CarcassonneForum. Aceste extensii pot să fie fie „finalizate” [disponibile ca un pachet complet de cartonașe și reguli (după cum este cazul - unele pot să fie numai un set de reguli)], fie „în dezvoltare” (parțial dezvoltate, poate niște cartonașe și o schiță de reguli într-un fir de discuție de pe un forum).
  • Deși este inclus cu Vânători și culegători, un set alternativ de cartonașe de evaluare cu 50/100 este disponibil pentru descărcare de la CarcassonneCentral.

Accesorii

Dacă preferi să tragi cartonașele dintr-un săculeț, este disponibil acest design personalizat de la Artscow:

Prima ediție

A doua ediție

Referință

Note de subsol

Urmează a fi adăugat.