Visuele Tijdlijn (2e editie)

From Wikicarpedia
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Visual Timeline (2nd and 3rd editions) and the translation is 100% complete.

Visuele tijdlijn van alle spellen, uitbreidingen en overige zaken voor de 2e (C2) en 3e (C3) edities van Carcassonne op volgorde van datum van uitgave.

Other languages:


Visuele tijdlijn voor de tweede en derde editie van Carcassonne


Hier vind je spellen, uitbreidingen,... voor de 2e (C2) en 3e (C3) editie, op volgorde van datum van uitgave. De visuele tijdlijn voor de 1e (C1) editie is hier te vinden.


Voetnoten

  1. Basisspel inclusief De Boeren, De Rivier en De Abt.
  2. Big Box 6 bevat een aantal uitrbeidreidingen voor C2 die niet los verkrijgbaar zijn: De Vliegtuigen, Nieuwsberichten, De Veerboten, De Goudmijnen, Tovenaar en Heks, De Rovers en De Graancirkels.
  3. De 20-jarig Jubileum Editie bevat twee nieuwe uitbreidingen die niet los verkrijgbaar zijn: de 20-jarig Jubileum Rivier en de 20-jarig Jubileum Uitbreiding.
  4. Big Box C3 bevat enkele uitbreidingen voor C3 die niet los verkrijgbaar zijn: Kathedralen en Herbergen, Kooplieden en Bouwmeesters, De Vliegtuigen, Nieuwsberichten, De Veerboten, De Goudmijnen, Tovenaar en Heks, De Rovers en De Graancirkels II.
  5. Carcassonne: De Mist kan gespeeld worden als Uitbr. 11 - Spoken, Spookslotten & KerkhovenUitbr. 11 - Spoken, Spookslotten & Kerkhoven.