Orașe închise din ediția nouă

From WikiCarpedia
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page 2nd Edition Dark Cities and the translation is 100% complete.
Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎Nederlands • ‎français • ‎română • ‎русский

Printarea de prima oară de orașe întunecate în ediția nouă

Dark Light city.jpg

Primele versiuni printate ale ediției noi ale Carcassonne (2014-2016) prezentau o culoare maro mai închisă la baza orașelor. Aceasta a fost de asemenea utilizată pentru primele două extensii majore (Hanuri și catedrale și Negustori și constructori), precum și unele dintre produsele promoționale prezente la acea vreme. [Potrivit câtorva postări de pe Carcassonne Central Forum,] KJW a cerut ca culoarea să fie mai deschisă, și de atunci toate lansările noi (de la Prințesa și dragonul încoace), și re-printările ulterioare ale jocului de bază (cu tot cu Râul) și primelor două extensii, au prezentat orașele colorate mai deschis.

În exemplul din dreapta, cele două tipăriri diferite sunt afișate pentru una dintre cartonașele cu catedrală și câteva cartonașe adiacente. (Imagine combinată din diferite versiuni ale PDF-ului de reguli ale Hanuri și catedrale).

În comunitatea de fani, versiunea mai închisăde oraș este numită Carc 2.0, iar versiunea mia deschisă Carc 2.1.

De-a lungul istoriei sale de producere, au fost câteva probleme cu consistența culorii dintre (mini)extensii diferite și este ceva cu care unii jucătorii trebuie să încerce să trăiască. Câțiva pot avea probleme estetice cu combinarea (mini)extensilor din cele două tipăriri diferite, dar cartonașele sunt identice din punct de vedere topologic.

Lucruri care se știu că au fost produse cu orașe mai întunecate