Promo-ul Spiel Doch! 2/2018

From Wikicarpedia
(Redirected from Promo-ul Spiel Doch! 2/2018)
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Spiel Doch Promo and the translation is 100% complete.

Pagina principală  > Carcassonne  > Promo-ul Spiel Doch! 2/2018


Informații generale și comentarii

SpielDoch! Numărul 2 2018
Cartonașele extensiei și cele ale Promo-ului Spiel Doch! 2/2018 (Safari)
Simbolul extensiei

Cartonașele din Promo-ul Spiel Doch! 2/2018 au fost lansate de revista Spiel Doch! în numărul său 2/2018 în 2018.

Cartonașele au fost de asemenea făcute disponibile fără revistă pe CundCo în 2021.

Cartonașele pot fi utilizate laolaltă ca cartonașe de început alternative, deși au spate de culoare normală și nu de culoare întunecată. Pot fi utilizate, de asemenea, ca cartonașe de joc standard.

Această miniextensie a fost dezvoltată pentru jocul de bază Carcassonne. Toate regulile jocului de bază încă se aplică în adiție cu regulile miniextensiei de mai jos. O poți combina cu alte (mini)extensii - dar pe riscul propriu – asta înseamnă că nu vor exista reguli oficiale pentru aceste combinații.

Conținut

  • 2 cartonașe de teren noi

Reguli

Pregătire

Dacă sunt folosite ca cartonașe de început, elimină cartonașul de început normal și plasează ambele cartonașe din Promo-ul Spiel Doch! 2/2018 pe masă și continuă cu jocul obișnuit.[1]

Configurarea cartonașelor de început

În caz contrar, amestecă cartonașele din Promo-ul Spiel Doch! 2/2018 laolaltă cu cartonașele jocului de bază (și cu cele ale altor miniextensii/extensii, dacă este cazul).

Desfășurarea jocului

1. Atașarea unui cartonaș de teren

Când tragi un cartonaș de teren din Promo-ul Spiel Doch! 2/2018, îl plasezi în conformitate cu regulile normale.

2. Plasarea unui meeple

După ce numai ce ai plasat un cartonaș de teren din Promo-ul Spiel Doch! 2/2018, ai posibilitatea de a plasa un meeple pe el în conformitate cu regulile normale.

Notă: Nu este permis să plasezi un meeple pe textele „SPIEL” sau „DOCH!”, din moment ce nu sunt teritorii în mod real. Sunt pur decorative.

3. Declanșarea unei evaluări

Când finalizezi unul sau mai multe teritorii (de ex. o mănăstire, un drum etc.) prin plasarea unui cartonaș din Promo-ul Spiel Doch! 2/2018, le evaluezi în conformitate cu regulile normale.

Evaluarea finală

Nu există nicio evaluare adițională la sfârșitul jocului cu cartonașele din Promo-ul Spiel Doch! 2/2018.

Variante

  • Jucătorul care reușește să plaseze cele două cartonașe din Promo-ul Spiel Doch! 2/2018 în ordinea corectă primește imediat 5 puncte extra.[2]
Exemplu: Poziție corectă a cartonașelor din Promo-ul Spiel Doch! 2/2018 ce asigură 5 puncte extra jucătorului ce plasează cel de-al doilea cartonaș.

Referință pentru cartonașe

Cartonașe totale: 2
Spiel Doch C2 Tile 01.jpg ×1
Spiel Doch C2 Tile 02.jpg ×1
Unele cartonașe au o ilustrație mică pe acestea. Literele din paranteze arată care ilustrație este pe fiecare cartonaș: Notă: Ilustrațiile mici ale unor grajduri pentru vaci, grajduri pentru porci și grajduri pentru măgari sunt numite în comun grajduri.

Note de subsol

Pentru licențierea și semnificația pictogramelor vă rugăm să vizitați pagina pentru pictograme.

  1. Interpretare din partea comunității Niciun meeple nu poate fi plasat direct pe aceste cartonașe când sunt folosite ca cartonașe de început. Va fi necesar un coridor fermecat, un aparat de zbor ș.a.m.d. pentru a face asta mai târziu în timpul jocului.
  2. Interpretare din partea comunității Această variantă nu a fost inclusă în regulile furnizate în revistă. Sursa pentru această variantă de reguli este newsletter-ul e-mail al editurii Nostheide din august 2018. Poate fi găsită de asemenea online aici:
    https://www.spielbox.de/spieler-info/aktuelle-meldungen/571-spiel-doch-2-2018-mit-neuen-carcassonne-plaettchen.