Page history
27 March 2025
28 December 2024
no edit summary
−2
no edit summary
−2
no edit summary
−33
no edit summary
−91
Created page with "{{OtherExpansionRule|expansionlink={{BridgesCastlesBazaarsLink|variant=long}}|rules="
−56
Created page with "{{IconWorld|text=Teritoriul care pierde un duel nu poate declanșa evaluarea unei cetăți, din moment ce teritoriul care a pierdut nu a fost finalizat. }} }}"
−35
Created page with "Într-un '''duel'''<ref>{{IconWorld}} Lineart a tradus acest concept ca „duel”, dar o traducere fidelă ar fi „provocare”. </ref> dintre un lăcaș de cult și o mănăstire, obiectivul este să vezi care teritoriu este finalizat primul. Dacă teritoriul tău este finalizat primul, primești 9 puncte și adversarul tău nu primește nimic. Dacă ambele teritorii sunt finalizate în același timp, amândouă valorează 9 puncte. În toate cazurile,..."
+193
no edit summary
−511
no edit summary
−39
Updating to match new version of source page
+172
Updating to match new version of source page
+1,006
23 November 2024
9 August 2024
29 July 2024
3 June 2024
24 May 2024
16 May 2024
10 May 2024
6 May 2024
5 May 2024
Updating to match new version of source page
+40
no edit summary
−11
no edit summary
−8
no edit summary
−10
no edit summary
−30
Updating to match new version of source page
−23
no edit summary
−137
no edit summary
−40
Updating to match new version of source page
+40
no edit summary
−11
no edit summary
+3
no edit summary
−8
no edit summary
−3
no edit summary
+8
no edit summary
+8
no edit summary
+20
no edit summary
−58
no edit summary
+3
no edit summary
−48
no edit summary
−356
no edit summary
+2
no edit summary
−34
no edit summary
−34