Page history
29 July 2024
13 July 2024
Created page with "<span id="citizens_jury"></span>"
−774
Updating to match new version of source page
+1,503
12 July 2024
Created page with "{{OtherExpansionRule|expansionlink={{WatchtowersLink|edition=C3|variant=long}}|rules= {{IconCommunity|text=Un turn de veghe își va furniza bonusul atunci când un oraș de pe acesta este finalizat chiar dacă cartonașul de evaluare '''Învecinare proastă''' nu consideră segmentul semicircular de oraș de pe cartonașul cu turnul de veghe pentru evaluarea orașului.}} }}"
+60
Created page with "{{OtherExpansionRule|expansionlink={{CastlesGermanyLink|edition=C3|variant=long}}|rules= {{IconCommunity|text=Un castel german își va furniza bonusului unui oraș finalizat chiar dacă cartonașul de evaluare '''Învecinare proastă''' nu consideră segmentul semicircular de oraș de pe cartonașul cu castelul german pentru evaluarea orașului.}} }}"
+36
Created page with "{{OtherExpansionRule|expansionlink={{MageWitchLink|edition=C3|variant=long}}|rules= {{IconCommunity|text=Punctele furnizate de cartonașul de evaluare '''Bogăție / Sărăcie''' drumurilor și orașelor sunt adăugate după vrăjitoare.}} }}"
+23
Created page with "{{OtherExpansionRule|expansionlink={{MageWitchLink|edition=C3|variant=long}}|rules= {{IconCommunity|text=Cartonașul de evaluare '''Drum lung''' nu va afecta numărul de cartonașe de drum considerate de magician. Vrăjitoarea va înjumătăți punctele drumului ca de obicei.}}"
+118
Created page with "{{OtherExpansionRule|expansionlink={{BetsLink|edition=C3|variant=long}}|rules= {{IconCommunity|text=Un pariu de pe un oraș va lua în considerare cartonașele segmente semicirculare de oraș ca de obicei, neafectat de cartonașul de evaluare '''Învecinare proastă'''.}} }}"
+34
Created page with "{{OtherExpansionRule|expansionlink={{MarketsLeipzigLink|edition=C3|variant=long}}|rules= {{IconCommunity|text=Bonusul Sfertului constructorilor de căruțe va lua în considerare numărul obișnuit de cartonașe ale drumului, neafectat de cartonașul de evaluare '''Drum lung'''.}} }}"
+94
Created page with "{{OtherExpansionRule|expansionlink={{MageWitchLink|edition=C3|variant=long}}|rules= {{IconCommunity|text=Cartonașul de evaluare '''Învecinare proastă''' nu va afecta numărul de cartonașe pentru magician dintr-un oraș. Este irelevant dacă magicianul este plasat pe un segment semicircular de oraș.}}"
+34
Created page with "{{OtherExpansionRule|expansionlink={{MageWitchLink|edition=C3|variant=long}}|rules= {{IconCommunity|text=Cartonașul de evaluare '''Insurgență țărănească''' nu va afecta punctele acordate de magician pe un drum. Este irelevant dacă drumul include cartonașe cu gospodării țărănești și chiar și dacă magicianul este plasat pe acestea.}}"
+39
Created page with "{{IconCommunity|text=Vrăjitoarea va fi aplicată după hanuri și cartonașul de evaluare '''Insurgență țărănească'''.}}"
+23
Created page with "{{OtherExpansionRule|expansionlink={{GermanCathedralsLink|edition=C3|variant=long}}|rules= {{IconCommunity|text=Cartonașul de evaluare '''Insurgență țărănească''' nu va afecta evaluarea unei catedrale germane finalizate. Cartonașele cu gospodării țărănești nu afectează punctele încasate pentru fiecare drum conectat de catedrala germană.}} {{IconCommunity|text=Cartonașul de evaluare '''Insurgență țărănească''' va afecta evaluarea unui drum finalizat..."
+54
Created page with "{{OtherExpansionRule|expansionlink={{InnsCathedralsLink|edition=C2|variant=long}}|rules= {{IconCommunity|text=Cartonașul de evaluare '''Insurgență țărănească''' îți va acorda câte 1 punct mai puțin pentru fiecare cartonaș cu o gospodărie țărănească de pe un drum cu un han.}}"
+62
Created page with "<div style="margin-bottom: 20px;"> {{GreyStrip|title=Insurgență țărănească|icon=x55px}} </div>"
+11
Created page with "{{OtherExpansionRule|expansionlink={{InnsCathedralsLink|edition=C2|variant=long}}|rules= {{IconCommunity|text=Cartonașul de evaluare '''Târg stradal''' îți va acorda câte 1 punct adițional pentru fiecare cartonaș și cu un han. Cartonașul de evaluare va dubla valoarea de bază per cartonaș de drum, iar valoarea adițională pentru un han va fi adăugată pe deasupra.}}"
+40
Updating to match new version of source page
+174
Created page with "{{OtherExpansionRule|expansionlink={{SiegeLink|edition=C1|variant=long}}|rules= {{IconCommunity|text=Cartonașul de evaluare '''Învecinare proastă''' nu va lua în considerare segmentele semicirculare de oraș atunci când se evaluează un oraș cu un asediu}} }}"
+37
Created page with "{{OtherExpansionRule|expansionlink={{GhostsCastlesCemeteriesLink|edition=C3|variant=long}}|rules= {{IconCommunity|text=Cartonașul de evaluare '''Învecinare proastă''' nu va lua în considerare segmentele semicirculare de oraș atunci când se evaluează un oraș. Spiritele alocate meepleșilor pot să ducă la punctaje negative.}}"
+49
Created page with "{{OtherExpansionRule|expansionlink={{LittleBuildingsLink|edition=C1|variant=long}}|rules= {{IconCommunity|text=O construcție mică de pe un cartonaș cu o gospodărie țărănească va fi evaluată ca de obicei, neafectată de cartonașul de evaluare '''Insurgență țărănească'''.}} }}"
+51
Created page with "{{OtherExpansionRule|expansionlink={{LittleBuildingsLink|edition=C1|variant=long}}|rules= {{IconCommunity|text=O construcție mică de pe un cartonaș cu un segment semicircular de oraș va fi evaluată ca de obicei, neafectată de cartonașul de evaluare '''Învecinare proastă'''.}} }}"
+32
Created page with "{{OtherExpansionRule|expansionlink={{BaseGameLink|text=''}}General considerations:|rules= {{IconCommunity|text=Cartonașul de evaluare '''Mănăstire pustnică''' va acorda cu câte 1 punct mai puțin pentru fiecare cartonaș cu un segment de oraș implicat în evaluarea unei construcții mănăstirești finalizate. Jocul de bază nu prezintă segmente de oraș pe cartonașe cu mănăstire, dar asta poate să se întâmple cu unele extensii.}}"
+77
Created page with "<div style="margin-bottom: 20px;"> {{GreyStrip|title=Mănăstire pustnică|icon=x55px}} </div>"
+5
Created page with "{{OtherExpansionRule|expansionlink={{HillsSheepLink|edition=C3|variant=long}}|rules= {{IconCommunity|text=O vie își va acorda bonusul unei construcții mănăstirești învecinate ca de obicei, chiar dacă via este pe un cartonaș cu un segment de oraș. Cartonașul de evaluare '''Mănăstire pustnică''' nu afectează viile.}} }}"
+25
Created page with "{{OtherExpansionRule|expansionlink={{HillsSheepLink|edition=C3|variant=long}}|rules= {{IconCommunity|text=O vie își va acorda bonusul unei construcții mănăstirești învecinate ca de obicei, chiar dacă via este pe un cartonaș cu un segment de drum. Cartonașul de evaluare '''Rută de pelerinaj''' nu afectează viile.}} }}"
+21
Created page with "{{OtherExpansionRule|expansionlink={{AbbotLink|edition=C3|variant=long}}|rules= {{IconCommunity|text=Îndepărtarea și evaluarea unui abate nu va fi afectată de cartonașul de evaluare '''Rută de pelerinaj'''.}} }}"
+11
Created page with "{{OtherExpansionRule|expansionlink={{AbbotLink|edition=C3|variant=long}}|rules= {{IconCommunity|text=Îndepărtarea și evaluarea unui abate nu va fi afectată de cartonașul de evaluare '''Mănăstire pustnică'''.}} }}"
+14
Created page with "{{OtherExpansionRule|expansionlink={{AbbotLink|edition=C3|variant=long}}|rules= {{IconCommunity|text=Îndepărtarea și evaluarea unui abate nu va fi afectată de cartonașul de evaluare '''Bogăție''' pentru construcții mănăstirești.}} }}"
+25
Created page with "<div style="margin-bottom: 20px;"> {{GreyStrip|title=Bogăție / Sărăcie|icon=x55px}} </div>"
+5
Created page with "<div style="margin-bottom: 20px;"> {{GreyStrip|title=Rută de pelerinaj|icon=x55px}} </div>"
+2
Created page with "frame }}"
+79
Created page with "File:Land_Surveyors_C2_Clarification_Example_02a.png|frame|none|'''Exemplul 3:''' Ai finalizat un oraș. Din cauza cartonașului de evaluare '''Învecinare proastă''', orașul valorează 0 puncte ( (2 cartonașe - 2 cartonașe cu învecinare proastă) x 2 puncte = 0 x 2 puncte). Cele 2 spirite de lângă meepleul său îl vor face pe jucătorul {{ColorRed|roșu}} să încaseze -4 puncte (0 puncte pentru oraș - (2 spirite x 2 puncte) = 0 - 4 puncte). Cartonașul de ev..."
+102
Created page with "File:Land_Surveyors_C2_Clarification_Example_03.png|frame|none|'''Exemplul 4:''' Ai finalizat un oraș. Din cauza cartonașului de evaluare '''Învecinare proastă''', orașul valorează 6 puncte ( (5 cartonașe - 3 cartonașe cu învecinare proastă + 1 blazon) x 2 puncte = 3 x 2 puncte). În plus, magicianul va acorda câte 1 punct pentru fiecare cartonaș ca de obicei, neafectat de cartonașul de evaluare. Prin urmare, jucătorul {{ColorRed|roșu}} va încasa 11 pun..."
+76
Created page with "frame }}"
+30
Created page with "frame }}"
+82
Created page with "frame }}"
+88
Created page with "frame }}"
+61
no edit summary
+5
Created page with "File:Land_Surveyors_C2_Clarification_Example_07.png|frame|none|'''Exemplul 10:''' Ai finalizat un drum. Din cauza cartonașului de evaluare '''Insurgență țărănească''', drumul valorează 4 puncte ( (6 cartonașe x 1 punct) - (2 cartonașe cu o gospodărie țărănească x 1 punct) = 6 - 2 puncte). În plus, magicianul va acorda câte 1 punct pentru fiecare cartonaș ca de obicei, nestânjenit de cartonașe cu gospodării țărănești. Prin urmare, jucătorul {{C..."
+107
Created page with "File:Land_Surveyors_C2_Clarification_Example_08.png|frame|none|'''Exemplul 11:''' Ai finalizat un drum. Din cauza cartonașului de evaluare '''Insurgență țărănească''', drumul valorează 10 puncte ( (6 cartonașe x 2 puncte) - (2 cartonașe cu o gospodărie țărănească x 1 punct) = 12 - 2 puncte). În plus, vrăjitoarea de pe drum va înjumătăți valoarea drumului (rotunjit în sus dacă este necesar). Prin urmare, jucătorul {{ColorRed|roșu}} va încasa 5..."
+71
Created page with "frame }}"
+62
Created page with "frame }}"
+65
Created page with "{{OtherExpansionRule|expansionlink={{InnsCathedralsLink|edition=C2|variant=long}}|rules= {{IconCommunity|text=Cartonașul de evaluare '''Învecinare proastă''' nu va lua în considerare segmentele semicirculare de oraș atunci când se evaluează un oraș cu o catedrală.}}"
+37
Created page with "<div style="margin-bottom: 20px;"> {{GreyStrip|title=Învecinare proastă|icon=x55px}} </div>"
+4
Created page with "{{OtherExpansionRule|expansionlink={{HillsSheepLink|edition=C2|variant=long}}|rules= {{IconCommunity|text=Cartonașul de evaluare '''Juriul cetățenilor''' va acorda puterea 1 pentru toți jucătorii dintr-un oraș, chiar dacă vreun jucător are un meeple pe un deal. Toți jucătorii din oraș vor împărtăși majoritatea, indiferent dacă vreun meeple din oraș se află pe un deal.}} }}"
+51
Created page with "frame }}"
+50
Created page with "{{OtherExpansionRule|expansionlink={{AbbeyMayorLink|edition=C2|variant=long}}|rules= {{IconCommunity|text=Cartonașul de evaluare '''Juriul cetățenilor''' va acorda puterea 1 pentru toți jucătorii dintr-un oraș. Este irelevant dacă jucătorul are un primar într-un oraș cu zero sau mai multe blazoane Toți jucătorii din oraș vor împărtăși majoritatea, indiferent de numărul sau puterea meepleșilor lor.}}"
+34
Created page with "{{OtherExpansionRule|expansionlink={{InnsCathedralsLink|edition=C2|variant=long}}|rules= {{IconCommunity|text=Cartonașul de evaluare '''Juriul cetățenilor''' va acorda puterea 1 pentru toți jucătorii dintr-un oraș, chiar dacă vreun jucător are un meeple mare. Toți jucătorii din oraș vor împărtăși majoritatea, indiferent de numărul sau puterea meepleșilor lor.}} }}"
+40
Created page with "<div style="margin-bottom: 20px;"> {{GreyStrip|title=Juriul cetățenilor|icon=x55px}} </div>"
+6
Created page with "{{OtherExpansionRule|expansionlink={{TradersBuildersLink|edition=C2|variant=long}}|rules= {{IconCommunity|text=Cartonașele de evaluare trebuie să se schimbe la sfârșitul oricărei părți a unei ture duble în care s-a evaluat cel puțin un drum, un oraș sau o construcție mănăstirească. Asta înseamnă că cartonașele de evaluare pot să se schimbe de 0, 1 sau 2 ori într-o tură dublă. }}"
+68