All translations
Jump to navigation
Jump to search
Enter a message name below to show all available translations.
Found 4 translations.
Name | Current message text |
---|---|
h Czech (cs) | Všechny pravidla jsou stejná jako pro oficiální rozšíření '''{{LabyrinthLink|logo=noborder|edition=C2}}'''. {{NewLandTilesHeading|edition=C1}} {{Tilecs|image=The Labyrinths B.png|text=Na všech kartičkách tohoto rozšíření se nachází {{Cs|průchozí cesta}} se 4 pokračujícími cestami a 4 loukami v rozích kartičky. }} |
h English (en) | All rules are same as official expansion '''{{LabyrinthLink|logo=noborder|edition=C2}}'''. |
h Romanian (ro) | Toate regulile sunt la fel ca cele pentru extensia oficială '''{{LabyrinthLink|logo=noborder|edition=C2}}'''. |
h Slovak (sk) | Všetky pravidlá sú rovnaké ako pre oficálne rozšírenie '''{{LabyrinthLink|logo=noborder|edition=C2}}'''. |