Pictograme

From Wikicarpedia
(Redirected from Pictograme)
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Icons and the translation is 100% complete.
  • Clarificare oficială din partea publicatorului  – Clarificări oficiale în totalitate de la Hans im Glück, publicatorul original al Carcassonne. Adițional, aceste clarificări oficiale pot fi scrise întrun format de tip „întrebare și răspuns”, deși s-a făcut un efort pentru ca clarificările să fie concise. Ocazional, clarificări oficiale de la alți publicatori (de ex. Rio Grande Games în cazul Games Quarterly #11Games Quarterly #11 ) sunt de asemenea scrise în acest format.
  • Interpretare din partea comunității  – Interpretările care vin de la comunitatea CarcassonneCentral (incluzând WICA și autorii CAR) vor fi marcate cu acest simbol
  • Regulă a comunității  – Regulile comunității au convenit să abordeze anumite întrebări deschise neclarificate oficial de către Hans im Glück
  • Întrebare fără clarificare oficială  – Questions pour lesquelles nous n’avons toujours pas de réponse officielle (ni même un fort soupçon).
  • Regulă sau variantă comună a casei  – Note de subsol care reprezintă reguli ale casei folosite frecvent sau variante ale casei. În engleză, termenul se numește „House rule” (în traducere exactă „Regulă de casă”).
  • Diferențe notorii în reguli între ediții sau publicatori  – Note de subsol care evidențiază diferențe dintre diferite seturi de reguli (precum notarea regulilor mai vechi) sau o diferență majoră printre diferiți publicatori (adeseori din cauza traducerii incorecte).
  • Regulă depreciată  – Regulă veche care nu mai este validă, deoarece a fost schimbată sau eliminată din ediții sau lansări mai noi.

Pictograme realizate de FreePik de la www.flaticon.com și de Snearone.