Carcassonne în jurul lumii

From Wikicarpedia
(Redirected from Carcassonne în jurul lumii)
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Carcassonne Around The World and the translation is 100% complete.


AroundTheWorld.jpg

Carcassonne în jurul lumii este o serie de jocuri Carcassonne games care au fost create în diferite locuri aici pe Pământ. Primul joc din serie a fost publicat în 2013. Ne duc departe de tematica Franței medievale a jocului și aruncă o lumină nouă.

Un joc aparține seriei dacă are logoul după cum este arătat în dreapta.

Călătoria

Primul joc de seria Carcassonne în jurul lumii este Carcassonne: Mările Sudului. Acest joc mută tabla de joc din Franța medievală pe insulele Mărilor Sudului.

Al doilea joc din serie este Carcassonne: Goana după aur. Acest joc ne ia într-o călătorie nouă în Vestul Sălbatic american. Aici putem găsi cowboy, locomotive vechi cu aburi și cel mai important dintre toate, aur.

Al treilea joc din serie este Carcassonne: Amazonas. Acest joc ne duce în partea sudică a continentului american, adânc în junglă - țara puternicului Fluviu Amazon. În acest joc este posibil să descoperi noi animale și tabere native, toate înăuntrul junglei.

Al patrulea joc din serie este Carcassonne: Safari. Acest joc ne duce peste ocean până în Africa. Aici mergem în safari în jeep-urile noastre. Descoperim toate tipurile de animale noi și creăm oaze pentru ca animalele să bea din ele.

Jocuri din serie

Câteva jocuri Carcassonne de sine stătătoare au fost publicate ca parte a seriei Carcassonne în jurul lumii. Aceasta includ:

# Titlul jocului Anul publicării Pagina centrală a jocului (extensii) #N de extensii
1 Carcassonne: Mările Sudului 2013 Pagina centrală 1
2 Carcassonne: Goana după aur 2014 Pagina centrală 1
3 Carcassonne: Amazonas 2016 Pagina centrală 1
4 Carcassonne: Safari 2018 Pagina centrală 1