Cronologie vizuală (a doua ediție și a treia ediție)

From Wikicarpedia
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Visual Timeline (2nd and 3rd editions) and the translation is 100% complete.

Cronologie vizuală a tuturor jocurilor, extensiilor și altor chestii pentru ediția a doua (C2) și cea de a treia (C3) ale Carcassonne ordonate după data lansării.


Cronologie vizuală pentru a doua și cea de a treia ediție a Carcassonne


Aici poți găsi jocuri, extensii,... pentru a doua (C2) și cea de a treia (C3) ediție, ordonate după data lansării. Cronologia vizuală pentru prima (C1) ediție este disponibilă aici.


Note de subsol

  1. Jocul de bază incluzând Țăranii, Râul și Abatele
  2. Big Box 6 conține unele extensii care nu sunt disponibile separat pentru C2: Aparate de zbor, Depeșe, Bacuri, Minele de aur, Magicianul și vrăjitoarea, Haiducii și Cercuri în lan.
  3. Ediția pentru a 20-a aniversare conține două extensii noi care nu sunt disponibile separat: Râul pentru a 20-a aniversare și Extensia pentru a 20-a aniversare.
  4. Big Box C3 conține unele extensii care nu sunt disponibile separat pentru C3: Hanuri și catedrale, Negustori și constructori, Aparate de zbor, Depeșe, Bacuri, Mine de aur, Magicianul și vrăjitoarea, Haiducii și Cercuri în lan II.
  5. Ceață peste Carcassonne se poate juca ca Ext. 11 - Spirite, castele și cimitireExt. 11 - Spirite, castele și cimitire.