Cronologie vizuală (a doua ediție și a treia ediție)

From Wikicarpedia
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Visual Timeline (2nd and 3rd editions) and the translation is 100% complete.

Cronologie vizuală a tuturor jocurilor, extensiilor și altor chestii pentru ediția a doua (C2) și cea de a treia (C3) ale Carcassonne ordonate după data lansării.

Pagina principală  > Carcassonne  > Cronologie vizuală (a doua ediție și a treia ediție)


Cronologie vizuală pentru a doua și cea de a treia ediție a Carcassonne


Aici poți găsi jocuri, extensii,... pentru a doua (C2) și cea de a treia (C3) ediție, ordonate după data lansării. Cronologia vizuală pentru prima (C1) ediție este disponibilă aici.


Note de subsol

  1. Jocul de bază incluzând Țăranii , Râul și Abatele
  2. Big Box 6 conține unele extensii care nu sunt disponibile separat pentru C2: Aparate de zbor , Depeșe , Bacuri , Minele de aur , Magicianul și vrăjitoarea , Haiducii și Cercuri în lan .
  3. Ediția pentru a 20-a aniversare conține două extensii noi care nu sunt disponibile separat: Râul pentru a 20-a aniversare și Extensia pentru a 20-a aniversare .
  4. Big Box C3 conține unele extensii care nu sunt disponibile separat pentru C3: Hanuri și catedrale , Negustori și constructori , Aparate de zbor , Depeșe , Bacuri , Mine de aur , Magicianul și vrăjitoarea , Haiducii și Cercuri în lan .
  5. Ceață peste Carcassonne se poate juca ca Ext. 11 - Spirite, castele și cimitireExt. 11 - Spirite, castele și cimitire .